top of page
Search
  • Writer's pictureCarina Ydrevall

Så mycket kärlek!

Nu har 6 veckor gått sedan dessa underbara valpar kom in i våra liv. Alla 6st är olika och alla har sin charm. Några vill bara brottas med sina syskon, några vill bara sitta i knä och några vill utforska världen - ena dagen - sen kan dom alla byta roller med varandra, då ska den som satt i knä ut och kolla världen osv...


Vi här hemma går i skift på våra olika arbeten så någon alltid är hemma och vi finner oss ofta bara sitta och stirra på dom. Man liksom drömmer sig bort och hur stressigt och jobbigt liv än kan vara i övrigt, så ger dessa valpar en så mycket kärlek att det känns som att man får svar på den Stora frågan "Vad går livet ut på?".


Med det vill jag bara säga att dessa valpar - alla valpar i hela världen - alla djur i hela världen - förtjänar 100% kärlek. Ett djur är alltid oskyldig och god i grunden, det är människan som skapar monster. Så från hela mitt hjärta önskar jag och ber om att dessa hundar får bli älskad - varje dag - varje minut!


I övrigt växer dom så det knakar. Dom äter nu 4 ggr per dag och skålen rensas varje gång :) Det bästa som finns är att ligga ute i den friska luften och sova och att hänga i benen på folk. Det är kiss överallt och det finns en risk för att vi behöver sanera halva huset när valparna åkt till sina nya ägare. Men som jag sa tidigare, det är så värt det!


//Malin


Ps. se fler bilder på Instagram

Devi


Parvati

81 views0 comments

Recent Posts

See All

Comments


bottom of page