top of page
Search
  • Writer's pictureCarina Ydrevall

Så söt så man spricker!

Nu är valparna 4 veckor och dom är så söt så man spricker när man tittar på dom... och det är typ det vi gör hela tiden :) Denna vecka har valparna flyttat ur valplådan och är överallt, mest tycker dom om att vara i köket, men springer gärna och kollar hallen, badrummet och vardagsrummet också. Det är otroligt roligt att jaga Atti så det är deras största hobby just nu (han blir livrädd). Men det bästa som finns är när dom får äta riktig mat - dom äter tills dom ser ut som ballonger.


Flera spekulanter har varit här och hälsat på i omgångar och även dom har svårt att slita sig härifrån. Två till kommer i morgon från södra Sverige.


Idag är vi fota så fick dom komma ut i gräset, mycket roligt :)


Lite personlighetsbeskrivning:


Indra - Indra är mycket framåt och nyfiken. Hon gör dock inte mycket väsen ifrån sig och finner sig i de flesta situationer hon hamnar i.


Kris - Kris är ett litet monster, eller han låter i alla fall som ett :) Han använder sin röst till allt, men speciellt när har vill mörda sina systrar. Kris är också framåt och nyfiken och vill vara med överallt. Han kommer gärna själv till vardagsrummet och kollar vad vi gör på kvällarna.


Devi - Devi är också framåt och talar ofta om vad hon vill eller inte vill :) Hon har alltid varit minst och vill gärna ha Dinas bakben över sig när hon diar. Vi har trott att hon skulle bli försiktig av sig men är alltid med i täten när det sker nya grejer.


Sati - Sati den Store, hon som äter mest och oftast. Hon är även den mest omtyckta av alla som är här och tittar, kanske för alla hennes färger i teckningen, eller för att hon är så go. Sati är ofta leksjuk och leker med alla små bollar och skor - byxor är även en favorit.


Parvati - Parvati den söta. Denna lilla flicka är en riktig flickhund som tittar på en med de vackraste ögonen och med så mycket kärlek hela tiden. Parvati är också ganska liten och lite försiktig. Hon var den enda som tyckte det var lite läskigt att komma ut i gräset idag.


Kali - Eller "Khaleesi" som Malin kallar henne - Drottningen själv! Khaleesi är också ganska stor, är med överallt och är vaken mest av alla. Hon springer efter Malin hela tiden och vill vara med och göra saker. Hon älskar att springa runt och busa, hoppa och skutta. Brottas gärna med brorsan och Indra.

Full fart ute idag

Matdags

När man försöker få Kris att sitta stilla

Nu kommer det komma ganska många bilder på Instagram framöver - så följ oss där :) @ydrevallens

116 views0 comments

Recent Posts

See All

Comments


bottom of page